Uitgedroogde zachte contactlenzen

Zachte contactlenzen zijn gedeeltelijk, of zelfs bijna geheel, gemaakt uit water. Zodra ze niet worden gebruikt, is het heel belangrijk om ze nat te houden door ze op te bergen in lenzen vloeistof.

Soms kan een lens vastraken onder the onderkant van de deksel van het lenzendoosje of op andere wijze per abuis uitdrogen.  

Normaliter is het mogelijk de lens te redeen en gewoon weer te gebruiken.

Omdat lenzen heel makkelijk breken als ze droog zijn, is het belangrijk om ze niet aan te raken of proberen te drogen wanneer een lens vastzit aan een object.

Maak de lens zacht door er wat lenzen vloeistof (voor meerdere doeleinden) op te druppelen en wacht een paar minuten voordat u probeert de lens te verwijderen. Leg de lens terug in het opberg doosje, vul het met lenzen vloeistof en wacht minstens een uur voordat u de lens gaat inbrengen.

Lees hier wat tips over wat u het beste kunt doen, indien u vergeet om de contactlenzen te verwijderen voordat u gaat slapen.

Bekijk alle prijzen hier:
Zoek:
Sitemap | Medical Disclaimer | Lenzenprijzen.com | Contact | Partners | Lenti a contatto, lentine www.precioslentillas.es Linsen DE Linsepriser.com Linssit.net LinserpÄnett.no Contact lens prices Lenzenprijzen.com Contacts in England Lenses online NZ

www.linsenpreise.ch