Typen contactlenzen

Different Lens Types

Er zijn verschillende typen contactlenzen. Ze verschillen van elkaar niet alleen door sterktes, maar ook door de diameter, het model en, heel belangrijk, van materiaal. Lenzen kunnen worden gebruikt om verziendheid en bijziendheid (multi- focale lenzen) te corrigeren. contactlenzen kunnen worden uitgebreid met verschillende kleuren.

Sommige lenzen zijn bestemd voor het gebruik van slechts één dag, terwijl anderen zijn bestemd voor maandelijks gebruik of zelf voor langere periode. Heden ten dagen zijn zachte lenzen veel meer populair dan de traditionele lenzen in een flacon. (flacon lenzen)

Het is makkelijk, eenvoudig en veilig om contactlenzen online te bestellen. Op deze pagina’s presenteren we betrouwbare aanbieders die originele, kwalitatieve producten aanbieden van de voornaamste fabrikanten.

Alhoewel u waarschijnlijk niet verzocht wordt om een recept te sturen naar de aanbieder, onthoud u dat alleen een gekwalificeerde specialist kan vaststellen welk type contact lens geschikt is voor uw ogen. contactlenzen zijn niet geschikt voor iedereen en het dragen van de verkeerde lenzen, kan irritatie of zelfs blijvende schade aanrichten aan de ogen.

Lees ook:
Het kiezen van contactlenzen 


Bekijk alle prijzen hier:
Zoek:
Sitemap | Medical Disclaimer | Lenzenprijzen.com | Contact | Partners | Lenti a contatto, lentine www.precioslentillas.es Linsen DE Linsepriser.com Linssit.net LinserpÄnett.no Contact lens prices Lenzenprijzen.com Contacts in England Lenses online NZ

www.linsenpreise.ch