Het onderhoud van contactlenzen

contactlenzen hebben immense ontwikkelingen ondergaan over de afgelopen tien jaar, met vele nieuwe typen die op de markt zijn gebracht. Hoe dan ook, is het nog steeds erg belangrijk om zorgvuldig met de lenzen om te gaan zodat ze schoon blijven, goed blijven zitten en om infecties te voorkomen.

Het goede nieuws is dat oplossingen voor het schoonmaken van lenzen ook is verbeterd. Onderhoud van uw lenzen is makkelijker en sneller dan ooit, zodat dit nimmer een excuus kan zijn om goed onderhoud van de lenzen te verwaarlozen.

Eén oplossing is vaak goed genoeg

Weg zijn de dagen van meerdere oplossingen. Eén oplossing is nu voldoende voor bijna elke lenzen- drager. En de dragers van ééndagslenzen kunnen de oplossingen geheel overslaan!

Een veelzijdige gebruiksoplossing vervangt meerdere vloeistoffen voor het disinfecteren, schoonspoelen en hydrateren van uw lenzen. Deze oplossing kan ook irritante ophoping van eiwitten verwijderen en een beschermingslaag leggen op het lens oppervlak, om zo een prettiger comfort te realiseren.

Algemene instructies voor het schoonmaken van zachte lenzen met een vloeistof voor meerdere doeleinden:

(ondanks dat deze instructies gericht zijn op de meeste draggers van contactlenzen, is het hoe dan ook het beste om de instructies die verstrekt zijn door uw opticien of welke zijn bijgesloten bij uw eigen vloeistoffen en/ of lenzen)

Houdt er rekening mee dat de meeste vloeistoffen gebruikt dienen te worden binnen 3 maanden na het openen van de flacon. Een vloeistof voor meerdere doeleinden is niet geschikt voor elk type lens.

Wees extra alert op het voorkomen van misverstanden tussen hydrogene peroxide desinfectant en desinfectant voor meerdere doeleinden. Misvattingen kunnen leiden tot pijnlijke ogen en/of  schade aan het oog.

 


Bekijk alle prijzen hier:
Zoek:
Sitemap | Medical Disclaimer | Lenzenprijzen.com | Contact | Partners | Lenti a contatto, lentine www.precioslentillas.es Linsen DE Linsepriser.com Linssit.net LinserpÄnett.no Contact lens prices Lenzenprijzen.com Contacts in England Lenses online NZ

www.linsenpreise.ch